Astăzi, 26 martie 2015, a avut loc conferința de lansare a Proiectului ”Politici publice locale prin consens social – politica administrației publice locale de eficientizare a resurselor locale”.

Evenimentul a fost organizat de către Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) și Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală (FPDL) din România, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al României și UNDP Moldova

Proiectul a fost prezentat de către Daniela Plugaru și Doru Cristian Bularda, manageri de programe, Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală (FPDL).

Scopul proiectului reprezintă consolidarea capacității Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) de acordare a asistenței autorităților publice locale în elaborarea politicilor publice de interes local, care vor contribui la eficientizarea utilizării resurselor în comunitățile locale.

La eveniment au participat reprezentantul Ambasadei României, partenerii de proiect, primari, membrii Consiliului de Administrare, reprezentantele Rețelei Femeilor, secretari ai consiliilor locale, persoane responsabile de elaborarea politicilor publice la nivel local, experți în domeniu din România.

Imprimare