print
DESCENTRALIZAREA VA PRODUCE ADEVĂRATA SCHIMBARE!
30.06.2019

La 21 iunie, peste 700 de aleși locali din Republica Moldova au avut o întrevedere cu premierul Maia Sandu și alți reprezentanți ai autorităților centrale. Evenimentul a fost organizat de CALM și Cancelaria de Stat. S-a discutat despre problemele cu care se confruntă aleșii locali, dar și cum urgentăm procesul de descentralizare ce ar aduce bunăstare în comunitățile noastre. 

Unele dintre principalele teze enunțate de reprezentanții puterii locale și a celei centrale le puteți afla în cadrul ediției „La Înălțime cu CALM” ce a fost transmisă sâmbătă, 29 iunie, de la ora 10.00, la postul de radio Eco FM șiduminică, 30 iunie, de la ora 14.10, la postul de radio Jurnal FM. 

Protagoniștii emisiunii sunt premierul Maia Sandu; Președintele Comisiei Parlamentare Economie, Buget și Finanțe, deputatul Igor Munteanu; președintele CALM, primarul de Selemet, Cimișlia, Tatiana Badan, primarul municipiului Edineț, vicepreședintele CALM Constantin Cojocaru; primarul municipiului Strășeni, vicepreședintele CALM Valentina Casian; primarul orașului Cimișlia, vicepreședintele CALM Gheorghe Raileanu; primarul orașului Drochia Cereteu Nina; primarul de Palanca, Ștefan Vodă, Larisa Voloh; primarul de Feștelița, Ștefan Vodă, Nicolae Tudoreanu și primarul de Capaclia, Cantemir, Alexei Busuioc. 
Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM!”

Fișier:

Emisiunea  „La Înălțime cu CALM!” din 29 iunie 2019

Copyright © 2020 Congresul Autorităţilor Locale din Moldova Toate drepturile rezervate.