Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!

vezi mai mult

Valentina Casian: „Lumea încă nu a conștientizat cât este de gravă problema și sunt oameni care pur și simplu ies la plimbare”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Tatiana Badan: „Acest virus nu alege care este medic, primar, om simplu sau președinte de țară, el își face treaba lui”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Nicolae Tudoreanu: „Rugămințile ar fi ca guvernul central să manifeste o mai serioasă pregătire”
27.03.2020      ">moldova.europalibera.org   
 
 
Constantin Cojocaru: Trebuie să punem umărul - și puterea, și opoziția - să ieșim din această pandemie cu cât mai puține jertfe
27.03.2020      moldova.europalibera.org   
 

Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!

      
23.03.2020    

Activitatea autorităților locale în perioada de până la instituirea stării de urgență în Republica Moldova este subiectul emisiunii „La Înălțime cu CALM".
Protagoniștii ediției sunt Viorel Furdui, director executiv al CALM; Hans Kohler, reprezentantul Rețelei Proiectelor Structurale „We help" din Austria; colonelul Gheorghe Bivol, șeful Direcției Regionale Căutare-Salvare Nr 1. al IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania; Ivan Belciug, primar al orașului Dondușeni; Elena Neaga, primarul comunei Bălășlești, Sângerei și Bizu Ion, primarul satului Cârpești, Cantemir.
 Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM; duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM și luni, de la ora 8.00 (în reluare la ora 22.00) la postul de radio Vocea Basarabiei. Stăm acasă și ne informăm din surse sigure!

 

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II