Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | La multi ani CALM! 10 ani pentru o descentralizare și autonomie locală reală!

vezi mai mult

Valentina Casian: „Lumea încă nu a conștientizat cât este de gravă problema și sunt oameni care pur și simplu ies la plimbare”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Tatiana Badan: „Acest virus nu alege care este medic, primar, om simplu sau președinte de țară, el își face treaba lui”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Nicolae Tudoreanu: „Rugămințile ar fi ca guvernul central să manifeste o mai serioasă pregătire”
27.03.2020      ">moldova.europalibera.org   
 
 
Constantin Cojocaru: Trebuie să punem umărul - și puterea, și opoziția - să ieșim din această pandemie cu cât mai puține jertfe
27.03.2020      moldova.europalibera.org   
 

La multi ani CALM! 10 ani pentru o descentralizare și autonomie locală reală!

      
21.03.2020    

La 21 martie 2020 se împlinesc 10 ani de la constituirea Congresului Autorităților Locale din Moldova! Este un deceniu de când autonomia locală și interesele autorităților locale din Republica Moldova sunt apărate și promovate. Au fost multe încercări, dar prin unitatea noastră am demonstrat că suntem o forță de nestăvilit. Le mulțumim aleșilor locali care acum zece ani au crezut în această idee, dar și tuturor celor care în această perioadă au îmbrățișat același crez! Vă promitem că și de acum înainte nu vom trăda angajamentele pe care ni le-am asumat și vom face tot ce depinde de noi pentru a fortifica autonomia locală, astfel încât cetățenii din comunitățile noastre să poată avea condiții decente de trai, aici, acasă! La mulți ani, CALM! La mulți ani , autonomie locală! La mulți ani, prieteni!