Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!

vezi mai mult

Valentina Casian: „Lumea încă nu a conștientizat cât este de gravă problema și sunt oameni care pur și simplu ies la plimbare”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Tatiana Badan: „Acest virus nu alege care este medic, primar, om simplu sau președinte de țară, el își face treaba lui”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Nicolae Tudoreanu: „Rugămințile ar fi ca guvernul central să manifeste o mai serioasă pregătire”
27.03.2020      ">moldova.europalibera.org   
 
 
Constantin Cojocaru: Trebuie să punem umărul - și puterea, și opoziția - să ieșim din această pandemie cu cât mai puține jertfe
27.03.2020      moldova.europalibera.org   
 

CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!

      
20.02.2020    

Mai mulți primari de orașe din Republica Moldova au avut ocazia să interacționeze cu colegii din România, să stabilească noi legături de cooperare, dar și să vadă cum funcționează administrația locală din Gura Humorului, acolo unde a avut loc întrunirea cu membrii Asociației Orașelor din România. Dezbatem acest subiect în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" cu Ionel Chiriță, președintele executiv al Asociației Orașelor din România; Alexandru Bujorean, primarul orașului Leova și Marina Dîmcenco, primarul orașului Bucovăț. Tot în cadrul acestei ediții îi cunoaștem pe Stela Onuțu, primarul orașului Glodeni; Victor Mutruc, primarul satului Egoreni, Soroca; Veronica Cupcea, primarul comunei Sărătenii Vechi, Telenești și Tudor Țurcanu, primarul comunei Ratuș, Telenești. Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"! Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II