Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Primari din Republica Moldova premiați cu cea mai înaltă distincție din partea Asociației Comunelor din Romania!

vezi mai mult

Valentina Casian: „Lumea încă nu a conștientizat cât este de gravă problema și sunt oameni care pur și simplu ies la plimbare”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Tatiana Badan: „Acest virus nu alege care este medic, primar, om simplu sau președinte de țară, el își face treaba lui”
28.03.2020      moldova.europalibera.org   
 
Nicolae Tudoreanu: „Rugămințile ar fi ca guvernul central să manifeste o mai serioasă pregătire”
27.03.2020      ">moldova.europalibera.org   
 
 
Constantin Cojocaru: Trebuie să punem umărul - și puterea, și opoziția - să ieșim din această pandemie cu cât mai puține jertfe
27.03.2020      moldova.europalibera.org   
 

Primari din Republica Moldova premiați cu cea mai înaltă distincție din partea Asociației Comunelor din Romania!

      
18.02.2020    

Doi primari din Republica Moldova  au fost premiați în cadrul Adunării Generale a Asociației Comunelor din România. 

Primarul orașului Criciova Valentin Guțan a obținut distincția "Cel mai longeviv primar al orașelor din Republica Moldova" fiind ales local începând cu anul 1987 și până în prezent.

Primarul satului Budesti, Mun Chisinau Nina Costiuc a obtinut premiul "Cel mai longeviv primar al satelor și al comunelor din RM" (1980-1985 și începând cu anul 1995).

Menționăm că un grup de primari ai CALM participă în perioada 16-19 februarie la A XXIII-A SESIUNE ORDINARĂ A ADUNĂRII GENERALE A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA. 

Alături de aleșii locali, la evenimentul ce a avut loc la București au participat președintele României Klaus Iohannis, prim-ministrul României Ludovic Orban, miniștri și secretari de stat.

Ana Moraru, serviciul de comunicare al CALM