Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | PROBLEMELE APL ABORDATE DE PRIMARI LA ÎNTREVEDEREA CU GUVERNUL ȘI ÎN CADRUL CALM!

vezi mai mult

Primarul de Sângerei Arcadie Covaliov riscă să plătească amendă de 25 000 lei. „Au ales să ne sancționeze selectiv ceea ce înseamnă că eu sunt ținta"
08.04.2020     
 
Primarul comunei Sărata Veche, Fălești Maria Galiț: „Pentru o bună parte din copii alimentarea de bază era în cadrul instituțiilor de învățământ"
07.04.2020     
 
Oleg Ciobanu, primar de Carahasani „Am cerut instituirea regimului de carantină deoarece nu se știe cum vor evolua lucrurile"
07.04.2020     
 
Primarul orașului Sângera Valeriu Popa: „Sperăm să se înțeleagă că cetățenii pot să ne ajute doar dacă stau acasă"
07.04.2020     
 
Activitatea autorităților publice locale în vremuri de pandemie!
06.04.2020     
 

PROBLEMELE APL ABORDATE DE PRIMARI LA ÎNTREVEDEREA CU GUVERNUL ȘI ÎN CADRUL CALM!

      
27.01.2020    

Zilele trecute, primarii din Republica Moldova au participat la o întrevedere cu membrii Guvernului Ion Chicu și alți reprezentanți ai autorităților centrale. Recent, Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) a organizat pentru primarii la primul mandat o sesiune de informare privind rolul asociației în reforma APL, susținerea aleșilor locali și dezvoltarea comunităților locale. Acestea sunt principalele subiecte din cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" . Protagoniștii ediției sunt Tatiana Badan, președinte al CALM, primar de Selemet, Cimișlia; Elita Cakule, director de Programe Internaționale în cadrul Asociației Autorităților Locale și Regionale din Norvegia; Sergiu Andronachi, primarul orașului Cimișlia; Valeriu Lazarenco, primar de Leușeni, Telenești; Liudmila Nistor, primarul comunei Pârlița, Ungheni și expertul CALM Viorel Rusu. Emisiunea noastră este transmisă în fiecare zi de sâmbătă,de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.00, la Jurnal FM și în fiecare zi de luni, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la postul de radio Vocea Basarabiei  . Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM". Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II