Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | PROBLEMELE APL ABORDATE DE PRIMARI LA ÎNTREVEDEREA CU GUVERNUL ȘI ÎN CADRUL CALM!

vezi mai mult

CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!
20.02.2020     
 
Primari din Republica Moldova premiați cu cea mai înaltă distincție din partea Asociației Comunelor din Romania!
18.02.2020     
 
Primarul orașului Bucovăț Mariana Dîmcenco „N-am știut că în Republica Moldova mai sunt oameni atât de prietenoși și săritori la nevoie"
13.02.2020     
 
Primarul orașului Leova Alexandru Bujorean: „Autoritățile centrale din România par a fi în subordinea primarilor și nu invers"
12.02.2020     
 
CALM solicită autorităților centrale revizuirea legislației în domeniul integrității!
11.02.2020     
 

PROBLEMELE APL ABORDATE DE PRIMARI LA ÎNTREVEDEREA CU GUVERNUL ȘI ÎN CADRUL CALM!

      
27.01.2020    

Zilele trecute, primarii din Republica Moldova au participat la o întrevedere cu membrii Guvernului Ion Chicu și alți reprezentanți ai autorităților centrale. Recent, Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) a organizat pentru primarii la primul mandat o sesiune de informare privind rolul asociației în reforma APL, susținerea aleșilor locali și dezvoltarea comunităților locale. Acestea sunt principalele subiecte din cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" . Protagoniștii ediției sunt Tatiana Badan, președinte al CALM, primar de Selemet, Cimișlia; Elita Cakule, director de Programe Internaționale în cadrul Asociației Autorităților Locale și Regionale din Norvegia; Sergiu Andronachi, primarul orașului Cimișlia; Valeriu Lazarenco, primar de Leușeni, Telenești; Liudmila Nistor, primarul comunei Pârlița, Ungheni și expertul CALM Viorel Rusu. Emisiunea noastră este transmisă în fiecare zi de sâmbătă,de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.00, la Jurnal FM și în fiecare zi de luni, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la postul de radio Vocea Basarabiei  . Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM". Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II