Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

vezi mai mult

Primarul orașului Bucovăț Mariana Dîmcenco „N-am știut că în Republica Moldova mai sunt oameni atât de prietenoși și săritori la nevoie"
13.02.2020     
 
Primarul orașului Leova Alexandru Bujorean: „Autoritățile centrale din România par a fi în subordinea primarilor și nu invers"
12.02.2020     
 
CALM solicită autorităților centrale revizuirea legislației în domeniul integrității!
11.02.2020     
 
Președintele executiv al Asociației Orașelor din România Ionel Chiriță: „Vom solicita Guvernului României să creeze un mecanism eficient de susținere a comunităților locale din Republica Moldova"
11.02.2020     
 
Primarii de orașe din Republica Moldova în vizită la colegii lor de peste Prut! CALM și Asociația Orașelor din România solicită Guvernului de la București să investească direct în comunitățile din Republica Moldova!
10.02.2020     
 

PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

      
20.01.2020    

După scrutinul electoral din 20 octombrie, CALM organizează ședințe cu primarii în teritoriu, obiectivul principal fiind alegerea organelor de conducere ale fiecărei asociații teritoriale. În cadrul acestor evenimente sunt abordate problemele cu care se confruntă aleșii locali, este prezentată activitatea CALM și sunt puse în discuție unele acțiuni prioritare pe termen scurt și mediu. De această dată protagoniștii emisiunii noastre sunt primarii din raionul Florești. Ce obiective au, în ce condiții ar fi posibilă dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă, dar și ce proiecte reușesc să implementeze aflăm de la Iurie Gangan, primarul orașului Florești, Galina Burduja, primar de Lunga; Ion Vîrlan, primarul orașului Mărculești; Aliona Cojocaru, primar de Gura Căinarului, Iurie Cheleș, primar de Cernița; Ludmila Zdraguș, primar de Ștefănești și Iurie Potorac, primarul comunei Cuhureștii de Jos. La final de emisiune vă invităm să-l cunoașteți pe Ghenadie Pereteatcu, preotul care a devenit primar în Băxani, Soroca.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM, în fiecare zi de duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM și în fiecare zi de luni, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la postul de radio Vocea Basarabiei. Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II