Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | COMUNITĂȚILE LOCALE ȘI-AU ALES PRIMARII! REPREZENTANȚII CONSILIULUI EUROPEI VIN LA CHIȘINĂU!

vezi mai mult

Primarul orașului Criuleni Mihail Sclifos: „Sunt un luptător și nu cedez în fața greutăților"
03.12.2019     
 
Primarul comunei Stăuceni Alexandru Vornicu: „Problema cadrelor nu este doar la Stăuceni, dar în toate primăriile din RM"
03.12.2019     
 
Primarul orașului Călărași Ion Olari: „Liberalizarea salarizării la nivel local ar fi o modalitate de a menține specialiștii și de a putea avansa”
03.12.2019     
 
Renato Usatîi: „CALM este o platformă unde se pot întruni toți primarii”
02.12.2019     
 
Valeriu Gutu, primar de Cioresti, Nisporeni: „Oamenii trebuie să lase urme pe pământ, nu doar să facă urme"
02.12.2019     
 

COMUNITĂȚILE LOCALE ȘI-AU ALES PRIMARII! REPREZENTANȚII CONSILIULUI EUROPEI VIN LA CHIȘINĂU!

      
11.11.2019    

În cadrul acestei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM" aflăm mai multe despre reuniunea de la Strasbourg a reprezentanților autorităților locale din țările membre ale Consiliului Europei, încercările de a dezvolta economia la nivel local și contribuția partenerilor europeni în acest proces, dar și care sunt impresiile unor aleși locali despre campania electorală care tocmai s-a încheiat.
Protagoniștii emisiunii sunt directorul executiv al Congresului Autorităților Locale din Moldova CALM Viorel Furdui, primarul orașului Ștefan Vodă Vladislav Cociu, primarul satului Cărpineni, Hâncești Ion Carpineanu, primarul comunei Ecaterinovca, Cimișlia Efim Strogoteanu și primarul satului Bardar, Ialoveni Valeriu Rața. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"!

 

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II