Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | REFORMA APL DIN LETONIA STUDIATĂ DE O DELEGAȚIE FORMATĂ DIN REPREZENTANȚII CALM, PARLAMENTULUI ȘI GUVERNULUI RM!

vezi mai mult

Primari din Republica Moldova premiați cu cea mai înaltă distincție din partea Asociației Comunelor din Romania!
18.02.2020     
 
Primarul orașului Bucovăț Mariana Dîmcenco „N-am știut că în Republica Moldova mai sunt oameni atât de prietenoși și săritori la nevoie"
13.02.2020     
 
Primarul orașului Leova Alexandru Bujorean: „Autoritățile centrale din România par a fi în subordinea primarilor și nu invers"
12.02.2020     
 
CALM solicită autorităților centrale revizuirea legislației în domeniul integrității!
11.02.2020     
 
Președintele executiv al Asociației Orașelor din România Ionel Chiriță: „Vom solicita Guvernului României să creeze un mecanism eficient de susținere a comunităților locale din Republica Moldova"
11.02.2020     
 

REFORMA APL DIN LETONIA STUDIATĂ DE O DELEGAȚIE FORMATĂ DIN REPREZENTANȚII CALM, PARLAMENTULUI ȘI GUVERNULUI RM!

      
08.10.2019    

O delegație a CALM s-a întors recent din Letonia, vizita având loc la invitația Asociației Autorităților Locale și Regionale din această Țară Baltică. În cadrul întrevederilor cu oficiali din Letonia au fost abordate subiecte ce vizează funcționarea sistemului de administrație publică leton, realitățile actuale în contextul reformei administrativ-teritoriale, efectele descentralizării sistemului de management, separarea puterilor între instituțiile statului și municipalități.
În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" încercăm să aflăm mai multe despre reforma APL din Letonia de la Secretarul general adjunct al Guvernului Adrian Ermurachi, deputatul Petru Frunze, Șeful secției Direcției Politici Fiscale și Vamale în cadrul Ministerului Finanțelor Dorel Noroc, experții CALM Irina LuncashuViorel Rusu și Viorel Girbu. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"!

Fișiere:

Emisiunea partea I

Emisiunea partea II