Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Echipa CALM gata să lupte cu echipa Ucrainei, în frunte cu Klitschko, dar și cu alte echipe de top!

vezi mai mult

CALM a semnat un Memorandum de cooperare cu programul USAID „Comunitatea Mea"!
18.07.2019     
 
Larisa Tomșa, primarul de Cneazevca, Leova: „Când am devenit membri ai CALM mi-am dat seama cât de bine este când cineva pune umărul pentru a te ajuta"
17.07.2019     
 
Tamara Josan, primar de Roșcani, Strășeni: „Și cu bani puțini poți obține rezultate!”
17.07.2019     
 
PROBLEME ACTUALE ALE APL ÎN VIZORUL CALM! EXPERIENȚE POZITIVE ALE APL ÎN INTERESUL COMUNITĂȚILOR!
16.07.2019     
 
Ioana Răcilă, primar de Beștemac, Leova: „Schimbările se produc dacă ai dorință și capacități!"
16.07.2019     
 

Echipa CALM gata să lupte cu echipa Ucrainei, în frunte cu Klitschko, dar și cu alte echipe de top!

      
07.05.2019    

Asociația Orașelor din Ucraina, condusă de primarul orașului Kiev Vitaliy Klitschko a invitat Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) să participe la campionatul de mini-fotbal „Cupa Kiev”. Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 mai în capitala Ucrainei și este o etapă premergătoare a finalei ce va avea loc în Australia.  La evenimentul ce va avea loc la Kiev au fost invitate să participe echipe de primari din Marea Britanie, Suedia, Irlanda, Ucraina și Republica Moldova.

În acest sens, la 7 mai, o echipă de primari din Republica Moldova au efectuat antrenamente pentru a reprezenta destoinic Republica Moldova în cadrul acestei competiții. Totodată, evenimentul de la Kiev va fi un bun prilej pentru aleșii locali din Republica Moldova să stabilească noi relații cu colegii lor din alte state.

Serviciul de Comunicare al CALM