Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | ALDA anunță postul vacant de Delegat pentru Agenția de Democrație Locală Moldova, Cimișlia

vezi mai mult

Președintele Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei Anders Knape: „Rolul autorităților locale și regionale este crucial în procesul de reconstruire a democrației europene”
20.05.2019     
 
 
CALM a avut o întrevedere cu reprezentanții delegației statului Carolina de Nord, condusă de Secretarul de Stat Elaine Marshall!
17.05.2019     
 
Optimizarea „oarbă” în administrația publică nu este o soluție și chiar poate dăuna calității serviciilor! Rezultatele unui studiu realizat de centrul analitic din Austria KDZ
14.05.2019     
 
Viorel Gîrbu: „Autoritățile locale sunt cele mai competente și sunt cele mai apropiate față de cetățean”
14.05.2019      moldova.europalibera.org   
 

ALDA anunță postul vacant de Delegat pentru Agenția de Democrație Locală Moldova, Cimișlia

      
07.01.2017     www.alda-europe.eu

Agenția de Democrație Locală Moldova Delegatul - Cimișlia

Anunț din partea  Asociației Europeană pentru Democrație Locală (ALDA)

Termen limită de aplicare: 31 ianuarie 2016

Candidatul selectat va fi responsabil de punerea în aplicare a strategiei pentru Agenția de Democrație Locală Moldova conform celor convenite de partenerii Agenției de Democrație Locală Moldova. El / Ea va desfășura activități și acțiuni pentru promovarea democrației locale și a participării cetățenești în Republica Moldova. Delegatul va lucra îndeaproape cu Asociația Europeană pentru Democrație Locală (ALDA), alți parteneri Agenției de Democrație Locală Moldova, autoritățile locale din Moldova, organizațiile societății civile și a altor părți interesate relevante.

ALDA anunță postul vacant de Delegat pentru Agenția de Democrație Locală Moldova, Cimișlia 

Fișier:

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA SAU DESCĂRCA DOCUMENTUL