Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | ALDA anunță postul vacant de Delegat pentru Agenția de Democrație Locală Moldova, Cimișlia

vezi mai mult

A avut loc conferința de lansare a proiectului susținut de Guvernul Norvegiei privind consolidarea bazei de cartografiere și datelor cadastrale! CALM este partenerul proiectului!
28.02.2020     
 
Valeria Dascălu, primarul comunei Săbăoani, România: „Consider că nu se face atât cât ar trebui pentru a-i ajuta pe colegii noștri primari din cadrul CALM"
28.02.2020     
 
CALM solicită acordarea APL statutului de agent constatator în cazul ocupării abuzive a terenurilor publice și simplificarea procedurii de defrișare a arborilor care nu fac parte din Fondul Forestier
27.02.2020     
 
George Damian, primarul comunei Ciugud, județul Alba: „Când mergem în Republica Moldova și vedem ce se întâmplă înțelegem că ar trebui să ne reașezăm gândurile și viziunile"
27.02.2020     
 
CALM propune soluții în cazul terenurilor și construcțiilor abandonate!
26.02.2020      Sursa foto: ast.gov.md   
 

ALDA anunță postul vacant de Delegat pentru Agenția de Democrație Locală Moldova, Cimișlia

      
07.01.2017     www.alda-europe.eu

Agenția de Democrație Locală Moldova Delegatul - Cimișlia

Anunț din partea  Asociației Europeană pentru Democrație Locală (ALDA)

Termen limită de aplicare: 31 ianuarie 2016

Candidatul selectat va fi responsabil de punerea în aplicare a strategiei pentru Agenția de Democrație Locală Moldova conform celor convenite de partenerii Agenției de Democrație Locală Moldova. El / Ea va desfășura activități și acțiuni pentru promovarea democrației locale și a participării cetățenești în Republica Moldova. Delegatul va lucra îndeaproape cu Asociația Europeană pentru Democrație Locală (ALDA), alți parteneri Agenției de Democrație Locală Moldova, autoritățile locale din Moldova, organizațiile societății civile și a altor părți interesate relevante.

ALDA anunță postul vacant de Delegat pentru Agenția de Democrație Locală Moldova, Cimișlia 

Fișier:

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA SAU DESCĂRCA DOCUMENTUL