Prima pagină   |  Procesul legislativ   |  Avize și Note informative CALM | Aviz la proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (reglementare a activităţilor de comerţ interior)

vezi mai mult

Aviz la proiectul legii de modificare și completare a Legii apelor
01.12.2017     
 
Aviz la proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind siguranța construcțiilor hidrotehnice
27.11.2017     
 
ANUNȚ! Consultare publică privind sinteza problemelor care limitează impactul pe care-l poate avea ”reforma fondului rutier”!
14.11.2017     
 
Aviz la proiectul HG cu privire la mecanismul național de gestionare unitara și coerenta a situației în eventualitatea unui aflux de străini
06.11.2017     
 
Aviz la proiectul de Hotărâre a Guvernului „Cu privire la aprobarea Planului de acțiuni pentru anii 2017-2018 privind integrarea străinilor”
23.10.2017     
 

Aviz la proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (reglementare a activităţilor de comerţ interior)

      
10.04.2015    

În adresa Congresului Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) a parvenit adresarea din partea Ministerului Economiei de a examina și de a veni cu un aviz în privința proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (reglementare a activităţilor de comerţ interior).

CALM a analizat prevederile proiectului în cauză prin prisma respectării principiilor de organizare, funcţionare şi a intereselor autorităţilor administraţiei publice locale.

CLICK AICI PENTRU A VIZUALIZA SAU DESCĂRCA AVIZUL CALM la proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (reglementare a activităţilor de comerţ interior)