Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | SOLIDARITATEA PRIMARILOR ȘI A COMUNITĂȚILOR LOCALE ÎNVINGE PANDEMIA, FĂRĂDELEGEA ȘI BIROCRAȚIA!

vezi mai mult

OAMENI ȘI IDEI CE ADUC PLUS VALOARE COMUNITĂȚILOR LOCALE!
01.06.2020     
 
FINANȚELE PUBLICE LOCALE ȘI LEGILE CE ÎNGRĂDESC ACTIVITATEA APL ÎN VIZORUL CALM!
25.05.2020     
 
PROVOCĂRILE AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE ÎN PERIOADA DE CRIZĂ!
18.05.2020     
 
O DESCENTRALIZARE ȘI O AUTONOMIE LOCALĂ REALĂ AR PERMITE AUTORITĂȚILOR LOCALE SĂ FACĂ FAȚĂ CRIZEI ACTUALE!
11.05.2020     
 
UN DECENIU DE CALM ȘI DE SUSȚINERE A COMUNITĂȚILOR NOASTRE LOCALE DE CĂTRE ROMÂNIA!
04.05.2020     
 

SOLIDARITATEA PRIMARILOR ȘI A COMUNITĂȚILOR LOCALE ÎNVINGE PANDEMIA, FĂRĂDELEGEA ȘI BIROCRAȚIA!

      
27.04.2020    

În cadrul acestei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM" vă informăm despre revenirea la practicile de folosire a organelor de drept ale statului în calitate de instrument de presiune asupra unor reprezentanți ai autorităților locale; aflăm care sunt impedimentele în desfășurarea la distanță a procesului educațional timpuriu și ce soluții propune CALM; cum se solidarizează băștinașii de peste hotare pentru a-i ajuta pe cei care au rămas acasă; dar și care sunt preocupările autorităților locale din această perioadă.
Protagoniștii emisiunii sunt expertul CALM Catalina Scortescu; primarul de Colibași, Cahul Ion Dolganiuc; primarul comunei Coșnița, Dubăsari Alexei Gafeli și primarul comunei Puhăceni, Anenii Noi Veaceslav Plamadeala.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM" poate fi ascultată sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM http://ecofm.md/asculta-live/; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM http://live.jurnalfm.md:8000/;?type=http&nocache=474594 și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei https://voceabasarabiei.md/live-radio.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Fișier:
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney