Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | UN DECENIU DE CALM ȘI DE SUSȚINERE A COMUNITĂȚILOR NOASTRE LOCALE DE CĂTRE ROMÂNIA!

vezi mai mult

OAMENI ȘI IDEI CE ADUC PLUS VALOARE COMUNITĂȚILOR LOCALE!
01.06.2020     
 
FINANȚELE PUBLICE LOCALE ȘI LEGILE CE ÎNGRĂDESC ACTIVITATEA APL ÎN VIZORUL CALM!
25.05.2020     
 
PROVOCĂRILE AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE ÎN PERIOADA DE CRIZĂ!
18.05.2020     
 
O DESCENTRALIZARE ȘI O AUTONOMIE LOCALĂ REALĂ AR PERMITE AUTORITĂȚILOR LOCALE SĂ FACĂ FAȚĂ CRIZEI ACTUALE!
11.05.2020     
 
SOLIDARITATEA PRIMARILOR ȘI A COMUNITĂȚILOR LOCALE ÎNVINGE PANDEMIA, FĂRĂDELEGEA ȘI BIROCRAȚIA!
27.04.2020     
 

UN DECENIU DE CALM ȘI DE SUSȚINERE A COMUNITĂȚILOR NOASTRE LOCALE DE CĂTRE ROMÂNIA!

      
04.05.2020    

Alături de cei mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova ne exprimăm recunoștința față de modul în care a decis România să fie alături de noi în această perioadă extrem de dificilă pentru ambele state. Despre suportul acordat Republicii Moldova în cei zece ani de la semnarea Parteneriatului Strategic între România și Republica Moldova pentru integrarea europeană a statului nostru, dar și despre rolul asociațiilor autorităților locale din România și Republica Moldova în consolidarea relațiilor bilaterale vorbim în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" cu Excelența Sa, Ambasadorul României în Republica Moldova Daniel Ionita.

Tot în această primăvară, CALM a împlinit zece ani de la fondare iar cu acest prilej a văzut lumina tiparului cartea „CALM 2010-2020, pentru o descentralizare și autonomie locală reală". În monografie sunt prezentate realizările aleșilor locali pe parcursul ultimului deceniu. Cartea este o dovadă a faptului că atunci când mai mulți oameni se unesc în jurul unei idei, rezultatele nu întârzie să apară.
Lipsa fondurilor disponibile la nivel local îi pune în dificultate pe mulți primari care trebuie să facă față epidemiei de COVID-19. Directorul executiv al CALM Viorel Furdui ne va oferi detalii la acest subiect. Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Împreună suntem puternici!

Fișiere:
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney