Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!

vezi mai mult

Sistemul judiciar din Republica Moldova - instrumentul principal de persecutare și umilire a aleșilor locali!
16.03.2020     
 
Recunoștință tuturor femeilor din APL!
09.03.2020     
 
CALM față în față cu conducerea României: este nevoie de o nouă abordare și mai mult suport direct pentru APL din RM!
24.02.2020     
 
CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!
20.02.2020     
 
CALM promovează interesele APL atât la nivel de republică cât și peste hotarele ei!
10.02.2020     
 

Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!

      
23.03.2020    

Activitatea autorităților locale în perioada de până la instituirea stării de urgență în Republica Moldova este subiectul emisiunii „La Înălțime cu CALM".
Protagoniștii ediției sunt Viorel Furdui, director executiv al CALM; Hans Kohler, reprezentantul Rețelei Proiectelor Structurale „We help" din Austria; colonelul Gheorghe Bivol, șeful Direcției Regionale Căutare-Salvare Nr 1. al IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania; Ivan Belciug, primar al orașului Dondușeni; Elena Neaga, primarul comunei Bălășlești, Sângerei și Bizu Ion, primarul satului Cârpești, Cantemir.
 Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM; duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM și luni, de la ora 8.00 (în reluare la ora 22.00) la postul de radio Vocea Basarabiei. Stăm acasă și ne informăm din surse sigure!

 

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney