Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!

vezi mai mult

Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!
23.03.2020     
 
Sistemul judiciar din Republica Moldova - instrumentul principal de persecutare și umilire a aleșilor locali!
16.03.2020     
 
Recunoștință tuturor femeilor din APL!
09.03.2020     
 
CALM față în față cu conducerea României: este nevoie de o nouă abordare și mai mult suport direct pentru APL din RM!
24.02.2020     
 
CALM promovează interesele APL atât la nivel de republică cât și peste hotarele ei!
10.02.2020     
 

CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!

      
20.02.2020    

Mai mulți primari de orașe din Republica Moldova au avut ocazia să interacționeze cu colegii din România, să stabilească noi legături de cooperare, dar și să vadă cum funcționează administrația locală din Gura Humorului, acolo unde a avut loc întrunirea cu membrii Asociației Orașelor din România. Dezbatem acest subiect în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" cu Ionel Chiriță, președintele executiv al Asociației Orașelor din România; Alexandru Bujorean, primarul orașului Leova și Marina Dîmcenco, primarul orașului Bucovăț. Tot în cadrul acestei ediții îi cunoaștem pe Stela Onuțu, primarul orașului Glodeni; Victor Mutruc, primarul satului Egoreni, Soroca; Veronica Cupcea, primarul comunei Sărătenii Vechi, Telenești și Tudor Țurcanu, primarul comunei Ratuș, Telenești. Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"! Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney