Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | SATELE MOLDOVENEȘTI - ÎNTRE PERICOLUL DISPARIȚIEI ȘI ȘANSA DEZVOLTĂRII!

vezi mai mult

CALM promovează interesele APL atât la nivel de republică cât și peste hotarele ei!
10.02.2020     
 
PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!
20.01.2020     
 
RETROSPECTIVA ANULUI 2019 ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ! EMISIUNEA NOASTRĂ VA FI ASCULTATĂ ÎN TOT MAI MULTE COMUNITĂȚI!
06.01.2020     
 
LA MULȚI ANI, MAREA FAMILIE A CALM! TOTALIZĂRI ȘI NOI OBIECTIVE PENTRU ANUL CARE VINE!
30.12.2019     
 
APL DIN TERITORIU SE CONSULTĂ CU CALM!
18.12.2019     
 

SATELE MOLDOVENEȘTI - ÎNTRE PERICOLUL DISPARIȚIEI ȘI ȘANSA DEZVOLTĂRII!

      
13.01.2020    

Satul moldovenesc se află la limita existenței demografice. Despre aceste realități vorbesc aleșii locali dar și datele statistice. Experții în demografie susțin că între cele două recensăminte privind populația au dispărut 150 de sate iar în următorul deceniu realitățile ar putea fi și mai triste. De ce am ajuns în această situație și în ce condiții se reușește totuși dezvoltarea unor localități aflăm în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" de la Ion Dolganiuc, primar de Colibași, Cahul; Nicolae Tudoreanu, primar de Feștelița, Ștefan Vodă; Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca; Mihail Rotaraș, primar de Nicoreni, Drochia; Anatolie Pânzaru, primar de Cremenciug, Soroca; Ion Lupașcu, primar de Mândâc, Drochia și Silvia Leșan, primar de Schineni, Soroca.
Emisiunea noastră este transmisă sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM, duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la radio Vocea Basarabiei. Toate edițiile le găsiți pe calm.md. Oamenii informați sunt puternici!

Emisiunea La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney