Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | RETROSPECTIVA ANULUI 2019 ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ! EMISIUNEA NOASTRĂ VA FI ASCULTATĂ ÎN TOT MAI MULTE COMUNITĂȚI!

vezi mai mult

Activitatea autorităților publice locale în vremuri de pandemie!
06.04.2020     
 
Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!
23.03.2020     
 
La multi ani CALM! 10 ani pentru o descentralizare și autonomie locală reală!
21.03.2020     
 
Sistemul judiciar din Republica Moldova - instrumentul principal de persecutare și umilire a aleșilor locali!
16.03.2020     
 
Recunoștință tuturor femeilor din APL!
09.03.2020     
 

RETROSPECTIVA ANULUI 2019 ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ! EMISIUNEA NOASTRĂ VA FI ASCULTATĂ ÎN TOT MAI MULTE COMUNITĂȚI!

      
06.01.2020    

Emisiunea La Înălțime cu CALM" este un program în care abordăm subiecte ce vizează activitatea autorităților locale. Experții noștri vin cu propuneri de îmbunătățire a cadrului legislativ din domeniul APL și bat alarma atunci când sunt impuse unele bariere în activitatea autorităților publice locale, iar primarii ne prezintă realitățile din satele și orașele noastre. Modele de administrație locală, bune practici, oameni care se dedică comunităților lor, reușitele CALM – toate le cunoaștem fiind „La Înălțime cu CALM!
În cadrul acestei ediții aflăm de la directorul executiv al CALM Viorel Furdui cum a fost anul 2019 pentru APL/CALM, expertul Alexandru Morcov ne spune cum ar putea fi îmbunătățite serviciile publice locale prestate de către APL, vicepreședintele raionului Drochia Iurie Ostavciuc ne explică cum ar trebui să fie cooperarea dintre nivelul I și nivelul II de administrare, iar de la Alina Semeniuc, primar de Crișcăuți, Dondușeni aflăm ce obiceiuri s-au mai păstrat în satele noastre în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.
Din acest an emisiunea „La Înălțime cu CALM" va fi transmisă la trei de posturi de radio. Vă invităm să ne ascultați sâmbăta, de la ora 10.00 la Eco FM, duminica, de la ora 14.10 la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la Vocea Basarabiei. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM" și vă dorim să aveți un an nou cu mult bine!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney