Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | PRIMARII ÎN SLUJBA COMUNITĂȚILOR!

vezi mai mult

PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!
20.01.2020     
 
SATELE MOLDOVENEȘTI - ÎNTRE PERICOLUL DISPARIȚIEI ȘI ȘANSA DEZVOLTĂRII!
13.01.2020     
 
RETROSPECTIVA ANULUI 2019 ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ! EMISIUNEA NOASTRĂ VA FI ASCULTATĂ ÎN TOT MAI MULTE COMUNITĂȚI!
06.01.2020     
 
LA MULȚI ANI, MAREA FAMILIE A CALM! TOTALIZĂRI ȘI NOI OBIECTIVE PENTRU ANUL CARE VINE!
30.12.2019     
 
APL DIN TERITORIU SE CONSULTĂ CU CALM!
18.12.2019     
 

PRIMARII ÎN SLUJBA COMUNITĂȚILOR!

      
25.11.2019    

Cum am putea să motivăm tinerii să rămână în Republica Moldova? Ce măsuri se întreprind pentru a dezvolta turismul rural? Ce facem pentru ca bătânețea să nu mai fie o povară atât de grea pentru oamenii de la sate? Ce greșeli ar trebui să evite noii primari?
La toate aceste întrebări încercăm să găsim răspunsuri de la unii aleși locali cu o experiență mai mare în domeniul APL: Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul, Mihai Catan, primar de Molești, Ialoveni; Valentina Carastan, primar de Slobozia Mare, Cahul și Sergiu Cetulean, primarul comunei Parcani, Soroca. Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă în fiecare zi  de sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM și în fiecare duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney