Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | PRIMARII DIN ROMÂNIA SUSȚIN DEZVOLTAREA LOCALĂ DIN REPUBLICA MOLDOVA!

vezi mai mult

ALEȘII LOCALI ÎȘI PROPUN SĂ ADUCĂ SCHIMBAREA!
18.11.2019     
 
AVANTAJELE ȘI PROVOCĂRILE APL ÎN CADRUL PARTENERIATULUI ESTIC!
04.11.2019     
 
ÎNCĂ O ȘANSĂ PENTRU DEMOCRAȚIA LOCALĂ! LA 20 OCTOMBRIE ALEGEM PE CEI MAI BUNI REPREZENTANȚI AI COMUNITĂȚILOR NOASTRE!
21.10.2019     
 
ACTIVITATEA CALM ÎN INTERESUL APL
15.10.2019     
 
DEZVOLTAREA COMUNITĂȚILOR LOCALE -UNA DINTRE PREOCUPĂRILE CALM!
30.09.2019     
 

PRIMARII DIN ROMÂNIA SUSȚIN DEZVOLTAREA LOCALĂ DIN REPUBLICA MOLDOVA!

      
23.09.2019    

La 15 septembrie, la Vatra, Strășeni a avut loc un eveniment de o mare încărcătură emoțională. Colective artistice, meșteri populari, bucătari, dar și aleși locali din România și Republica Moldova s-au reunit pentru a se cunoaște mai bine, pentru a promova ceea ce avem noi mai de preț – tradițiile, cântecul și portul popular. Îmbrăcați în cele mai frumoase costume populare, aleșii locali de pe cele două maluri ale Prutului, dar și reprezentanți ai Guvernului României au vorbit în cadrul unei ședințe festive despre realizările, obiectivele, impedimentele ce stau în calea impulsionării acestor relații, dar și soluțiile ce le-ar permite autorităților locale să aibă o cooperare mai fructuoasă.Despre toate acestea este emisiunea „La Înălțime cu CALM" din 22 septembrie. Interlocutorii noștri sunt Ambasadorul României în Republica Moldova Daniel Ioniță, Secretarul de Stat al Ministerului pentru Românii de Pretutindeni Victor Alexeev, președintele executiv al Asociației Orașelor din România Ionel Chirița, secretarul general al Asociației Comunelor din România (ACoR) Gheorghe Bute, vicepreședintele Consiliului județean Vaslui Vasile Mariciuc și directorul executiv al CALM Viorel Furdui. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM".

Fișiere: 

 Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II


Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney