Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | AȘTEPTĂRI, REZULTATE ȘI OBIECTIVE ALE PRIMARILOR CARE AU CANDIDAT LA FUNCȚIA DE DEPUTAT

vezi mai mult

SPECIALIȘTII FUNCIARI DIN PRIMĂRII, UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE ȘI DISCRIMINATE CATEGORII DE FUNCȚIONARI, SE UNESC ÎN CADRUL REȚELEI CALM!
17.06.2019     
 
CONTABILII DIN APL ÎȘI CONSOLIDEAZĂ CAPACITĂȚILE ÎN CADRUL CALM!
27.05.2019     
 
 
MAI MULTĂ CENTRALIZARE ȘI MAI PUȚINĂ AUTONOMIE LOCALĂ – CONCLUZIILE INSTITUȚIILOR EUROPENE!
13.05.2019     
 
Rolul CALM și obiectivele aleșilor locali care au devenit aleși ai poporului
07.05.2019     
 

AȘTEPTĂRI, REZULTATE ȘI OBIECTIVE ALE PRIMARILOR CARE AU CANDIDAT LA FUNCȚIA DE DEPUTAT

      
18.03.2019    

În cadrul ediției de sâmbătă, 16 martie, a emisiunii „La Înălțime cu CALM" am vorbit despre alegerile parlamentare de la începutul acestui an cu unii aleșii locali care au candidat la funcția de deputat. Aflăm de la Alexandru Botnari, primarul municipiului Hâncești, vicepreședinte al Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), Petru Frunze, primar de Puhoi, Ialoveni, Grigore Repesciuc, primarul orașului Căușeni, vicepreședinte al CALM și Gheorghe Raileanu, primar de Cimișlia, vicepreședinte al CALM dacă rezultatele au coincis cu așteptările, dar și de ce inițiative legislative este nevoie pentru ca autoritățile locale să poată dezvolta comunitățile. De asemenea, Procopciuc Maria, primarul comunei Ișcălău, Fălești, Ion Munteanu, primar de Fetești, Edineț, dar și Ion Osipov, primarul satului Popeasca, Ștefan Vodă ne-au spus de ce este nevoie pentru a crea locuri de muncă în localitățile rurale.

Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM" și vă invităm să ne ascultați în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00 și până la ora 12.00, la Eco FM, pe frecvențele 97,6 MHz – Fălești, 100,2 MHz – Sângerei, 104,4 MHz – Anenii Noi, 98.5MHz – Ștefan Vodă sau online pe site-ul ecofm.md. Toate emisiunile înregistrate le găsiți pe ecofm.md sau calm.md.

Emisiunea partea I

Emisiunea partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney