Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | REZULTATELE REUNIUNII ALEȘILOR LOCALI DE LA STRASBOURG SUNT REFLECTATE ÎN CADRUL EMISIUNII „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

vezi mai mult

DEZVOLTAREA PARTENERIATELOR ȘI A SATELOR – UNELE DINTRE PREOCUPĂRILE PRIMARILOR!
10.12.2018     
 
„LA ÎNĂLȚIME CU CALM" DESPRE ACTIVITĂȚILE REPREZENTANȚILOR APL!
03.12.2018     
 
LA ÎNĂLȚIME CU CALM DESPRE DIRECȚII, OPORTUNITĂȚI ȘI PERSPECTIVE NOI PENTRU APL DIN REPUBLICA MOLDOVA!
27.11.2018     
 
LA ÎNĂLȚIME CU CALM DESPRE SISTEMUL UNITAR DE SALARIZARE ȘI PREGĂTIRILE PENTRU CONSTITUIREA REȚELEI PROFESIONALE A SECRETARILOR!
13.11.2018     
 
SUA ȘI CALM SPRIJINĂ AUTORITĂȚILE LOCALE!
05.11.2018     
 

REZULTATELE REUNIUNII ALEȘILOR LOCALI DE LA STRASBOURG SUNT REFLECTATE ÎN CADRUL EMISIUNII „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

      
20.11.2018    
În perioada 6-8 noiembrie, o delegație a Republicii Moldova a participat la cea de-a 35-a sesiune a Congresului Autorităţilor Locale și Regionale al Consiliului Europei (CALRCE). Evenimentul s-a desfășurat la Strasbourg, Franţa și a reunit 636 de aleși locali din diverse țări, reprezentanți ai peste 200 mii de autorități locale și regionale. Am abordat acest subiect în cadrul ediției de sâmbătă, 17 noiembrie, a emisiuni „La Înălțime cu CALM" cu unii reprezentanți ai delegației Republicii Moldova la CALRCE: Valentina Casian, primarul municipiului Strășeni, vicepreședinte al CALM, Constantin Cojocaru, primarul municipiului Edineț, vicepreședinte al CALM, Gheorghe Raileanu, primarul orașului Cimișlia, vicepreședinte al CALM, Iraida Binzari, președintele raionului Fălești, Violeta Crudu, primarul localității Cruzești, municipiul Chișinău, Grigore Policinschi, președintele raionului Dubăsari, vicepreședinte al CALM și Alexandru Tarnavschi, vicepreședintele Adunării Populare a Găgăuziei. Spre finalul emisiunii aflăm de la coordonatorul de proiecte în cadrul CALM Irina Luncashu despre vizita întreprinsă în Macedonia pentru a studia practicile implementate în această țară privind bugetarea sensibilă la gen. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM" și vă invităm să ne ascultați în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00 și până la ora 12.00, la Eco FM, pe frecvențele 97,6 MHz – Fălești, 100,2 MHz – Sângerei, 104,4 MHz – Anenii Noi, 98.5MHz – Ștefan Vodă sau online pe site-ul ecofm.md:

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney