Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | REZULTATELE REUNIUNII ALEȘILOR LOCALI DE LA STRASBOURG SUNT REFLECTATE ÎN CADRUL EMISIUNII „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

vezi mai mult

Redirecționarea mai multor venituri în bugetele locale – o etapă esențială în procesul de descentralizare!
30.07.2019     
 
PROBLEME ACTUALE ALE APL ÎN VIZORUL CALM! EXPERIENȚE POZITIVE ALE APL ÎN INTERESUL COMUNITĂȚILOR!
16.07.2019     
 
DESCENTRALIZAREA VA PRODUCE ADEVĂRATA SCHIMBARE!
30.06.2019     
 
ACTIVITATEA CALM ÎN SPRIJINUL COMUNITĂȚILOR LOCALE!
25.06.2019     
 
SPECIALIȘTII FUNCIARI DIN PRIMĂRII, UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE ȘI DISCRIMINATE CATEGORII DE FUNCȚIONARI, SE UNESC ÎN CADRUL REȚELEI CALM!
17.06.2019     
 

REZULTATELE REUNIUNII ALEȘILOR LOCALI DE LA STRASBOURG SUNT REFLECTATE ÎN CADRUL EMISIUNII „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

      
20.11.2018    
În perioada 6-8 noiembrie, o delegație a Republicii Moldova a participat la cea de-a 35-a sesiune a Congresului Autorităţilor Locale și Regionale al Consiliului Europei (CALRCE). Evenimentul s-a desfășurat la Strasbourg, Franţa și a reunit 636 de aleși locali din diverse țări, reprezentanți ai peste 200 mii de autorități locale și regionale. Am abordat acest subiect în cadrul ediției de sâmbătă, 17 noiembrie, a emisiuni „La Înălțime cu CALM" cu unii reprezentanți ai delegației Republicii Moldova la CALRCE: Valentina Casian, primarul municipiului Strășeni, vicepreședinte al CALM, Constantin Cojocaru, primarul municipiului Edineț, vicepreședinte al CALM, Gheorghe Raileanu, primarul orașului Cimișlia, vicepreședinte al CALM, Iraida Binzari, președintele raionului Fălești, Violeta Crudu, primarul localității Cruzești, municipiul Chișinău, Grigore Policinschi, președintele raionului Dubăsari, vicepreședinte al CALM și Alexandru Tarnavschi, vicepreședintele Adunării Populare a Găgăuziei. Spre finalul emisiunii aflăm de la coordonatorul de proiecte în cadrul CALM Irina Luncashu despre vizita întreprinsă în Macedonia pentru a studia practicile implementate în această țară privind bugetarea sensibilă la gen. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM" și vă invităm să ne ascultați în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00 și până la ora 12.00, la Eco FM, pe frecvențele 97,6 MHz – Fălești, 100,2 MHz – Sângerei, 104,4 MHz – Anenii Noi, 98.5MHz – Ștefan Vodă sau online pe site-ul ecofm.md:

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney