Prima pagină   |  Informații utile   |  Publicații și Ghiduri | Măsuri de eficiență energetică în municipalitățile din Europa de Sud-est și rolul asociațiilor naționale și a NALAS-ului

vezi mai mult

 
Set de ghiduri pentru autoritățile locale
  
 
Studiu de piață: INOVAȚIE ÎN MIGRAȚIA CIRCULARĂ
   nexusnet.md   
 
GHID DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ ŞI RESURSE REGENERABILE
  
 
Ghid de comunicare pentru autoritățile publice locale din Moldova
  
 

Măsuri de eficiență energetică în municipalitățile din Europa de Sud-est și rolul asociațiilor naționale și a NALAS-ului

      
   

Acest studiu a fost elaborat de Grupul de Lucru pe Eficiență Energetică în cooperare cu associațiile membre NALAS și GTZ Open Regional Fund Energy (Fondul Regional Deschis pentru Energie).

În cadrul acestui studiu au fost realizată o evaluare la nivelul întregii reţele a nevoilor şi potenţialului pentru activităţi comune ale asociaţiilor membre de promovare a eficienței energetice și a energiei regenerabile la nivel local.

Un număr total de 13 asociaţii membre din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia şi Turcia au participat la grupul de studiu, care a activat sub auspiciile grupului de lucru pentru eficiență energetică din cadrul NALAS. Asociaţiile membre au contribuit la studiu cu proprii lor experţi locali. Fondul Energetic Regional Deschis al GTZ (ORF-E) a oferit asistenţă financiară şi tehnică.

Măsuri de eficiență energetică în municipalitățile din Europa de Sud-est și rolul asociațiilor naționale și a NALAS-ului.