Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | ATENȚIE! Sesiuni de informare pentru sectorul privat privind participarea la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ, cu finanțare din Uniunea Europeană

vezi mai mult

Buna guvernare. La Bravicea s-a deschis un post de pompieri voluntari
05.06.2020      www.expresul.md   
 
Vedeți cîți gemeni peste Prut au unele localități din raionul Călărași
29.05.2020      www.expresul.md   
 
Sistemul de canalizare din oraşul Străşeni a fost extins cu susţinerea Slovaciei
29.05.2020      www.moldpres.md   
 
Două comune din raionul Floreşti vor fi asigurate cu apă
29.05.2020      www.moldpres.md   
 
La Drochia și Dondușeni a fost instalat echipament modern de pompare a apei potabile
25.05.2020      ziarulnostru.info   
 

ATENȚIE! Sesiuni de informare pentru sectorul privat privind participarea la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ, cu finanțare din Uniunea Europeană

      
07.04.2020     adrsud.md

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și Agenției de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud) acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor din domeniul construcțiilor civile la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ cu finanțare din Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM vă invită să participați la o serie de sesiuni de informare cu experți din România și Republica Moldova pe platforma on-line Cisco Webex Meetings Bussiness:

► 09 aprilie 2020 - "Sesiune de informare privind procedurile de achiziții publice conform regulilor Uniunii Europene (Regulamentul adaptat PRAG UE)".

Înregistrarea participanților: 09:30 - 10:00 (agenda se anexează).

► 10 aprilie 2020 - "Sesiune de informare privind Crearea de Consorții în atribuirea contractelor de achiziții publice conform Directivelor Uniunii Europene".

Înregistrarea participanților: 09:00 - 09:30 (agenda se anexează).

13 aprilie 2020 - "Sesiune de informare privind procedurile de achiziții publice conform regulilor Uniunii Europene (Regulamentul adaptat PRAG UE)".

Înregistrarea participanților: 09:30 - 10:00 (agenda se anexează).

Participanți: reprezentanți ai companiilor ce prestează lucrări de construcție în domeniile de eficiență energetică și aprovizionare cu apă și canalizare în clădirile publice/construcții civile.

 Limba de comunicare - limba română. 

Formularele de participare la sesiunea de informare completate le puteți transmite prin e-mail: inga.leontean@chamber.md până la data de 8 aprilie 2020, ora 15-00.

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail, precum și Ghidul Utilizatorului.

Doritorii de a participa la sesiunile de informare on-line trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean mob: 068 66 01 04.

Participarea este gratuită.

Notă: Anunțurile despre Licitațiile Internaționale privind executarea lucrărilor de construcție pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice au fost deja lansate.  Vezi link-urile www.adrsud.md,  adrsud.md/Presa/Noutatihttp://adrsud.md/lib.php?l=ro&idc=725&t=/Achizitii-Publice/Achizitii-in-cadrul-proiectelor-cu-finantare-din-UE/AnunturiTendere sau https://chamber.md/sectiune/anunturi-licitatie/ .