Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Asociația Băștinașilor ”Cahulenii reUniți” a realizat primul sondaj online pentru cahulenii de pretutindeni pentru a stabili prioritățile de dezvoltare

vezi mai mult

„Cine-i ultimul la rând?” Cum achiți facturile online dacă stai în carantină la domiciliu
26.03.2020      diez.md   
 
Coronavirus în R. Moldova // Autoritățile scot Armata în stradă, în susținerea Poliției
24.03.2020      deschide.md   
 
Coronavirus în R. Moldova // Primarul de Talmaza: Am rămas singuri în prima linie. Niciun sprijin de sus
24.03.2020      deschide.md   
 
Primarul de Sângerei, indignat că nu se permite instituirea carantinei în oraș: „Trebuie să acționăm de jos în sus, pentru că noi știm care e situația aici”
24.03.2020      tv8.md   
 
Autoritățile locale, în față cu epidemia. „Există o mare insuficiență de surse financiare (...) dezinfectante, îmbrăcăminte specială, măști”
24.03.2020      moldova.europalibera.org   
 

Asociația Băștinașilor ”Cahulenii reUniți” a realizat primul sondaj online pentru cahulenii de pretutindeni pentru a stabili prioritățile de dezvoltare

      

Asociația Băștinașilor ”Cahulenii reUniți” a realizat primul sondaj online pentru cahulenii de pretutindeni. Astfel, în urma sondajului majoritatea voturilor au fost acordate pentru amplasarea meselor de tenis în Parcul Central ”Grigore Vieru” din Cahul ce urmează a fi ideea proiectului care va fi înaintată la apelul de proiecte în cadrul programului PNUD ”Migrație și Dezvoltare Locală”. Prin această inițiativă va fi asigurată sinergia cu alte proiecte mai mari, care au ca scop final modernizarea parcului public din Cahul. Alegerea făcută de cahuleni va fundamenta proiectul AdB ”Cahulenii reUniți” pregătit pentru concursul de proiecte ”Incubator AdB”.