Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | CLASE SPECIALIZATE DE FOTBAL. URMĂTORUL PAS AL FMF ÎMPREUNĂ CU MECC ȘI CALM

vezi mai mult

ANALIZĂ // Tot mai multe FEMEI-PRIMAR în R. Moldova: Aproape fiecare al patrulea ales local
27.01.2020      www.ziarulnational.md   
 
Un primar care seamănă încredere
26.01.2020      www.zdg.md   
 
Proiecte de până la 40.000 de euro pentru renovarea obiectivelor cultural-istorice de pe ambele maluri ale Nistrului
26.01.2020      www.md.undp.org   
 
Cel mai mare parc fotovoltaic, construit de un italian la Comrat
26.01.2020      stiri.md   
 
Ședința de constituire a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord de legislatura a IV-a a avut loc la Bălți. Noul președinte al CRD Nord este Vasile Secrieru
23.01.2020      adrnord.md   
 

CLASE SPECIALIZATE DE FOTBAL. URMĂTORUL PAS AL FMF ÎMPREUNĂ CU MECC ȘI CALM

      
09.12.2019     fmf.md

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), împreună cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) și Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) au decis formarea unui grup de lucru comun, care urmează să identifice fonduri pentru implementarea Proiectului ”Clase sportive specializate de fotbal” la nivel de centre raionale.

Decizia a fost luată astăzi în cadrul întâlnirii conducerii celor 3 structuri, care s-a desfășurat la Casa Fotbalului și la care au participat președintele FMF, Leonid Oleinicenco, membrul Comitetului Executiv FMF, Sergiu Harea, ministrul MECC, Corneliu Popovici, secretarul de Stat MECC, Ion Gheorghiu, președintele CALM, Tatiana Badan, directorul executiv CALM, Viorel Furdui și primarul orașului Strășeni, Valentina Casian.

Formarea Claselor sportive specializate de fotbal este unul dintre punctele principale din MEMORANDUMUL DE COLABORARE PRIVIND DEZVOLTAREA FOTBALULUI ÎN REPUBLICA MOLDOVA, semnat astăzi de Federația Moldovenească de Fotbal și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Totodată, formarea acestor clase de fotbal (copii din clasele 5–9) face parte din obiectivele pe termen scurt ale Federației Moldovenești de Fotbal.

Vă reamintim faptul că până în prezent, FMF a realizat deja 2 dintre cele 4 puncte strategice din Programul Grassroots: Fotbal în grădinițe și Lecții de fotbal în școli (clasele primare).