Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”.

vezi mai mult

Primele troleibuze cu propulsie autonomă din Chișinău vor fi testate săptămâna aceasta. Care vor fi destinațiile
16.10.2019      diez.md   
 
(infografic) Portretul femeilor din mediul rural: Șase din 10 femei lucrează, iar o treime din ele renunță să meargă la medic
16.10.2019      diez.md   
 
Chișinăul, ÎNFRĂȚIT cu 16 orașe: Denumirile și distanțele, turnate în BRONZ, lângă Primărie
16.10.2019      www.ziarulnational.md   
 
Istoriile de succes ale femeilor din regiunile Moldovei, premiate în cadrul unei ceremonii. Află care sunt proiectele câștigătoare
16.10.2019      viitorul.org   
 
Inițiativele civice de dezvoltare ale satului Budești vor putea fi finanțate din bugetul local. Află ce își doresc locuitorii
16.10.2019      bugetareparticipativa.viitorul.org   
 

La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”.

      

La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”. Tot ei sunt acei care întreprind primii pași spre crearea industriei de agrement din sat. Astfel, dl Grigore Brăilița intenționează să construiască pe teritoriul satului un mini hotel în stil moldovenesc cu o capacitate de 3 camere pentru cazarea a minim 10 persoane, care va respecta stilul arhitectural tradițional.

Iar la Clubul sportiv ”Sparta” dl Valeriu Zelinskii este preocupat de lărgirea serviciilor pe care baza de hipism le prestează atât maturilor cât și copiilor.

Dezvoltarea industriei de recreere ”În vacanță – la Budești!” constituie una din direcțiile prioritare de revigorare economică a localității, aprobată la primul forum economic care a avut loc la Budești în septembrie, curent.