Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Tinerii din zonele rurale sunt invitați să învețe practici de dezvoltare a localității. Cum vă înregistrați

vezi mai mult

Violeta Vitu: Dacă vrem schimbări extraordinare, trebuie forță, dar potențialul uman este tot plecat
20.05.2019      moldova.europalibera.org   
 
Orașele Drochia și Sângerei vor beneficia de suport tehnic pentru elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană
20.05.2019      adrnord.md   
 
În satele Zăluceni, Vertiujeni și Târgul-Vertiujeni a fost inaugurat sistemul de alimentare cu apă
17.05.2019      adrnord.md   
 
Localitatea Feşteliţa din raionul Ștefan Vodă a primit statutul de sat inteligent energetic
13.05.2019      www.moldpres.md   
 
Republica Moldova este singura țară care este supusă monitorizării de peste două decenii de către Adunarea Parlamentară a CoE. Ce spun experții
10.05.2019      radiochisinau.md   
 

Tinerii din zonele rurale sunt invitați să învețe practici de dezvoltare a localității. Cum vă înregistrați

      
08.05.2019     diez.md
În cadrul programului activEco 2019 se lansează un nou seminar de weekend dedicat Dezvoltării Rurale. Tinerii din sate sunt invitați să învețe despre bunele practici de dezvoltare rurală și să creeze propriile mini-proiecte pentru localitatea lor.

Seminarul e dedicat tinerilor cu vârstele între 18-30 ani care locuiesc în zone rurale și doresc să transforme realitatea din jurul lor în ceva mai frumos, mai ecologic.

În weekend participanții se vor aduna la Eco-Village Moldova și vor dezvolta idei de proiect care să ajute la rezolvarea următoarelor 3 provocări:

#1. Diversificarea vieții la sat (cultură, timp liber)

#2. Construirea comunității în zonele rurale – cum se poate de conectat oamenii în jurul intereselor și acțiunilor comune

#3. Creșterea atractivității economice a traiului la sat – cum să facem viața la sat economic viabilă? Ce acțiuni pot fi întreprinse pentru a avea un trai demn în armonie cu legile naturii?

Costurile pentru seminar sunt acoperite. Condițiile de participare sunt entuziasm și motivație pentru a aduce schimbare în comunitatea voastră.

Înregistrarea e deschisă până pe 13 mai, aici.