Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Nisporeni va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Prunei

vezi mai mult

Autospeciale de intervenție la incendii vor fi distribuite în cinci raioane ale țării
21.01.2019      www.realitatea.md   
 
LISTĂ // Încă 244 de grădinițe din R. Moldova vor fi RENOVATE cu bani din România: Bucureștiul a trimis la Chișinău trei milioane de euro care vor ajunge în fiecare regiune din stânga Prutului
18.01.2019      www.ziarulnational.md   
 
Registrul codurilor IBAN
15.01.2019      monitorul.fisc.md   
 
500 de stâlpi și 36 de km de cabluri. Satul Congaz beneficiază de iluminat stradal datorită unui proiect UE
14.01.2019      diez.md   
 
Tânărul primar care și-a scos comuna din Evul Mediu cu fonduri europene, a investit 10 milioane de euro în infrastructură și a atras investitori străini!
14.01.2019     
 

La Nisporeni va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Prunei

      
12.09.2018     provincial.md

Duminică, 16 septembrie, la Nisporeni, cu începere de la ora 10.00, va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Prunei.

În acest sens, reprezentanții Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului împreună cu autoritățile administrației publice locale de nivel I și II din raionul Nisporeni s-au reunit ieri,  într-o ședință preparatorie  pentru a discuta ultimele detalii referitor la organizarea evenimentului.

Menționăm, Festivalul Prunei are drept obiectiv inițierea și stabilirea parteneriatelor dintre producători și exportatori, consolidarea eforturile în dezvoltarea și promovarea sectorului, precum și identificarea noilor piețe de desfacere.

În acest context, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului invită producătorii de prune din întreaga țară să participe la eveniment.

Dina Roșca