Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Orașul Hîncești va primi în dar 25 de autobuze

vezi mai mult

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău are plăcerea de a anunța o cerere de propuneri pentru programul de granturi al Fondului Ambasadorilor pentru Conservarea Culturală (AFCP) din 2019
18.10.2018      md.usembassy.gov   
 
O nouă oportunitate de finanțare de la USAID: Development Innovation Ventures (DIV)
18.10.2018      adrsud.md   
 
Guvernul a aprobat noi măsuri de activare a beneficiarilor de ajutor social
15.10.2018      msmps.gov.md   
 
Exemplul municipiului Strășeni, determinat să devină o comunitate fără corupție, prezentat la Bruxelles
15.10.2018      www.md.undp.org   
 
Oportunitate pentru angajații din serviciul public. Cum poți să faci un stagiu într-o instituție din SUA
12.10.2018      www.zdg.md   
 

Orașul Hîncești va primi în dar 25 de autobuze

      
16.12.2017     deschide.md

Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare a anunțat despre o donație de 25 de autobuze noi pentru municipiul Hîncești. 

Aflat recent într-o vizită de lucru în Polonia, primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, a avut mai multe întrevederi cu oficiali polonezi. În această perioadă acesta s-a întâlnit și cu omologi de-ai săi, iar unul din ei este primarul orașului Tomasov, Marcin Witko. După diferite subiecte discutate și schimb de experiență, primarii au ajuns la o înțelegere, precum Marcin Witko oferă în dar orașului Hâncești, 25 de autobuze pentru prestarea serviciilor publice de transport în regiunea Hâncești.

„Am avut înțelegere cu colegul meu, Primarul orașului Tomasov, Marcin Witko și anume o donație de 25 de autobuze Primăriei Hâncești. Acestea vor fi folosite pentru prestarea serviciilor publice de transport în raza municipiului Hâncești”, menționează Primarul.

Alexandru Botnari este la al 4-lea mandat în calitate de Primar al orașului Hâncești și este membru al Partidului Democrat din Moldova.