Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Orașul Hîncești va primi în dar 25 de autobuze

vezi mai mult

Pavel Filip a discutat cu membrii Grupului de Acțiune Locală din Ștefan Vodă
21.04.2018      www.moldpres.md   
 
Apel de participare în cadrul Proiectului „Activități USAID LEADER în Moldova”
18.04.2018      www.centruinfo.org   
 
Autoritățile locale vor putea gestiona terenurile celor care nu le prelucrează. Cum vor putea fi consolidate loturile agricole
17.04.2018      www.bizlaw.md   
 
UE își consolidează sprijinul pentru regiunile Cahul și Ungheni
17.04.2018      deschide.md   
 
Lansarea parteneriatului între Ambasada Franței, Redon Agglomération și trei primării din Republica Moldova
17.04.2018      md.ambafrance.org   
 

Orașul Hîncești va primi în dar 25 de autobuze

      
16.12.2017     deschide.md

Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare a anunțat despre o donație de 25 de autobuze noi pentru municipiul Hîncești. 

Aflat recent într-o vizită de lucru în Polonia, primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, a avut mai multe întrevederi cu oficiali polonezi. În această perioadă acesta s-a întâlnit și cu omologi de-ai săi, iar unul din ei este primarul orașului Tomasov, Marcin Witko. După diferite subiecte discutate și schimb de experiență, primarii au ajuns la o înțelegere, precum Marcin Witko oferă în dar orașului Hâncești, 25 de autobuze pentru prestarea serviciilor publice de transport în regiunea Hâncești.

„Am avut înțelegere cu colegul meu, Primarul orașului Tomasov, Marcin Witko și anume o donație de 25 de autobuze Primăriei Hâncești. Acestea vor fi folosite pentru prestarea serviciilor publice de transport în raza municipiului Hâncești”, menționează Primarul.

Alexandru Botnari este la al 4-lea mandat în calitate de Primar al orașului Hâncești și este membru al Partidului Democrat din Moldova.