Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Buletine informative | Buletin informativ pentru perioada 3-17 mai 2019

Buletin informativ pentru perioada 3-17 mai 2019

      
19.05.2019    

Buletinul informativ conține următoarele titluri:

1. REPUBLICA MOLDOVA ESTE SINGURA ȚARĂ CARE ESTE SUPUSĂ MONITORIZĂRII DE PESTE DOUĂ DECENII DE CĂTRE ADUNAREA PARLAMENTARĂ A COE. CE SPUN EXPERȚII

2. CONSTANTIN COJOCARU, PRIMARUL MUNICIPIULUI EDINEȚ: „ AM RĂMAS UNIȚI CHIAR DACĂ AU FOST ÎNCERCĂRI DIN PARTEA MAI MULTOR GUVERNĂRI DE A DEZBINA CALM-UL”

3. PRIMARUL ORAȘULUI CĂLĂRAȘI NICOLAE MELNIC: „CALM A REUȘIT SĂ UNEASCĂ TOATE PRIMĂRIILE, AVÂND DREPT OBIECTIV ÎMBUNĂTĂȚIREA SERVICIILOR DESTINATE POPULAȚIEI”

4. DEȘI AUTORITĂȚILE ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE SUNT CEL MAI IMPORTANT ANGAJATOR ÎN DOMENIUL PUBLIC, COMPETENȚELE ACESTORA ÎN DOMENIUL SALARIZĂRII SUNT EXTREM DE LIMITATE!

5. ECHIPA CALM GATA SĂ LUPTE CU ECHIPA UCRAINEI, ÎN FRUNTE CU KLITSCHKO, DAR ȘI CU ALTE ECHIPE DE TOP!

6. CALM A STUDIAT CUM FUNCȚIONEAZĂ NOILE TEHNOLOGII DE TIP “SMART” IMPLEMENTATE ÎN TURCIA!

7. VICTORIA MATVEEV, PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI OBȘTEȘTI INTECO: „LA COLIBAȘI, GRUPURILE DE INIȚIATIVĂ LOCALĂ AU O CONTRIBUȚIE IMPORTANTĂ ÎN ATRAGEREA ȘI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR DE DEZVOLTARE COMUNITARA!”

8. EXPERTUL CALM VIOREL GÎRBU: „REPUBLICA MOLDOVA ESTE CODAȘĂ LA MAJORITATEA INDICATORILOR DE DESCENTRALIZARE SI AUTONOMIE LOCALĂ! ”

9. SECRETARII CONSILIILOR LOCALE BAT ALARMA ȘI SOLICITĂ RESPECTAREA DREPTULUI LOR CONSTITUȚIONAL LA ODIHNĂ!

10. CALM A AVUT O ÎNTREVEDERE CU REPREZENTANȚII DELEGAȚIEI STATULUI CAROLINA DE NORD, CONDUSĂ DE SECRETARUL DE STAT ELAINE MARSHALL!

11. VIOREL GÎRBU: „AUTORITĂȚILE LOCALE SUNT CELE MAI COMPETENTE ȘI SUNT CELE MAI APROPIATE FAȚĂ DE CETĂȚEAN”

12. OPTIMIZAREA „OARBĂ” ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ NU ESTE O SOLUȚIE ȘI CHIAR POATE DĂUNA CALITĂȚII SERVICIILOR! REZULTATELE UNUI STUDIU REALIZAT DE CENTRUL ANALITIC DIN AUSTRIA KDZ

13. MAI MULTĂ CENTRALIZARE ȘI MAI PUȚINĂ AUTONOMIE LOCALĂ – CONCLUZIILE INSTITUȚIILOR EUROPENE!

Fișier:

Buletin informativ 3-17 mai 2019