Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Materiale Video

Materiale Video

Viorel Furdui: „Înfrățirile si parteneriatele între localitățile din RM cu cele din România - o cale sigură de aliniere la standarde UE și de dezvoltare locală.”
Fără acces direct la fondurile europene importante și experiența de succes a colectivităților locale din țările UE nu putem vorbi despre dezvoltarea și modernizarea reală a Republicii Moldova!
26.02.2020     
EU TOT POT #2, Victoria Butuc - primăriță la 28 de ani
Are 28 de ani și este una dintre cele mai tinere primărițe din Republica Moldova. Și-a luat mandatul în toamna anului trecut, după ce a câștigat alegerile la limită în fața fostului primar, care fusese la cârma Primăriei în ultimii 16 ani. Victoria Butuc - Guranda, primărița satului Dănceni, vorbește despre cum a reușit să câștige încrederea oamenilor, cum a rezistat, atunci când i s-a spus: „Ori treci la noi în partid, ori pleci din funcție” și cum generația nouă de politicieni poate face politica moldovenească să fie frumoasă.
12.02.2020     
     
APL nu este responsabilă de utilizarea irațională a banilor din cadrul „Fondului Național de Dezvoltare Regională"
La 28 ianuarie, reprezentanți ai Curții de Conturi, celor trei Agenți de Dezvoltare Regională, Ministerului Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerului Finanțelor, Cancelariei de Stat și CALM au participat în cadrul Comisiei Control a Finanțelor Locale la audierea raportului Curții de Conturi „Auditul Performanțelor Fondului Național de Dezvoltare Regională".
03.02.2020