Prima pagină   |  Procesul legislativ   |  Proiecte de acte normative

Proiecte de acte normative

ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
CALM solicită opinia membrilor săi si reprezentanților APL privind proiectul Hotărîrii de Guvern pentru aprobarea regulamentului privind cerinţele de epurare a apelor uzate în localităţile urbane şi rurale.
În adresa CALM a parvenit o solicitare din partea Ministerului Mediului al Republicii Moldova de a veni cu un aviz privind proiectul Hotărîrii de Guvern pentru aprobarea regulamentului privind cerinţele de epurare a apelor uzate în localităţile urbane şi rurale.
16.07.2013     
CALM solicită opinia membrilor privind proiectul Strategiei de alimentare cu apă și sanitație a Republicii Moldova
În adresa CALM a parvenit solicitarea din partea Ministerului Mediului de a veni cu un aviz privind proiectul Strategiei de alimentare cu apă și sanitație a Republicii Moldova. Strategia AAS se bazează pe documente cheie aprobate la nivel naţional, cum sunt Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului (revizuite în anul 2007), Strategia Naţională de Dezvoltare 2008-2011, Strategia Naţională de Dezvoltare Regională 2010-2012, ţintele şi termenele de implementare din cadrul Protocolului Apa şi Sănătatea, aprobat prin ordinul comun al Ministrului Sănătăţii şi Ministrului Mediului (20.10.2010).
16.07.2013     
     
CALM solicită opinia membrilor în privința proiectului de lege cu privire la modificarea și completarea unor acte legislative
În adresa CALM a parvenit o solicitare din partea Cancelariei de Stat a Republicii Moldova de a veni cu un aviz în privința proiectului de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative.
02.07.2013